Gigalube Oil & Grease lagershop öppnar i Sandared utanför Borås

Gigalube Oil & Grease lagershop öppnar i Sandared utanför Borås

Pressmeddelande:

Gigalube Oil & Grease lagershop öppnar i

Sandared utanför Borås.

Gigalube AB har arbetat i mer än 20 år i Sverige med grossistförsäljning av motorolja, smörjfett och hydraulolja av marknadens högsta kvalitéter.

Första december är det premiär för Gigalubes nya butik för direktförsäljning till företag och privatpersoner. Butiken har heltäckande sortiment av oljeprodukter, både för tunga och lätta fordon. Fullt sortiment också till entreprenad-, skogs-, och  jordbruksmaskiner. Allt kan köpas direkt, över disk utan mellanhänder till samma låga priser som via webbshopen på Gigalube.se.

Gigalubes specialiteter är smörjfett i skruvtub och mineralolja med zink till klassiska bilar, ”Gigalube Classic Motor Oil”. För alla moderna bensin- och dieselmotorer finns ”high-performance” motorolja. Allt från marknadens bästa helsyntetisk oljor (till bilar som Porsche, Bentley och BMW) till rak mineralolja till veteranbilar från tidigt 1900-tal.

Trevlig affärslokal för träffar och aktiviteter. Just nu har vi i butiken, direkt från Hollywood, den berömda A-Forden ”Indiana Jones Roadstern” från 1929. Bilen körs i inledningen till senaste Indiana-Jones filmen ”The Crystal Sculls”

För alla bilintresserade planerar Gigalube temakvällar i butiken, med rådgivning och intressanta erbjudanden. Kom gärna in och ”prata smörja” med oss.

Uppskattat olje- och smörjschema till alla fordon. Alla mc- och bilkunder får kostnadsfritt vår ”lubricantation report” som anger vilka oljor som är mest lämpliga för just deras fordon, i motor, växellåda, bakaxel osv.

Korta fakta om vår huvudleverantör Morris Lubricants. Morris  är ett fristående brittiskt familjeföretag som tillverkat smörjoljor i Shrewsbury, Shropshire i mer än 140 år. Alla dessa år av utveckling har gjort att företaget växt till en av Europas ledande oljeexperter och marknadsförare av smörjoljor med ett mycket gott anseende för smörjegenskaper, kvalitét och service. Morris är huvudleverantör till bland andra Aston-Martin, Rolls, Jaguar, Bentley med flera lyx- och sportbilsleverantörer.

Kontakta Gigalubes marknadschef Shaun Major för mer information.

Tel: 0709 72 40 07  E-mail: Shaun@gigalube.se,  Hemsida: www.gigalube.se

Välkomna till Gigalube Oil & Grease Lagershop!

 

Färdigheter

Upplagt på

2017-06-05